Årsmöte för 2021 – Framflyttat till torsdagen den 27maj

Hejsan kära medlemmar!

Det har omöjligt kunna undgått Er att vi snart i ett helt år haft en situation som varit utöver det vanliga med restriktioner till höger och vänster. Detta har ju gjort att ALLA mer eller mindre har fått ställa om sin vardag och så även föreningar. Vi valde därför i höstas att inte ha vårt sedvanliga Höstmöte med tillhörande smörgåstårta. Nu blir vi även tvungna att skjuta upp kommande årsmöte, som enligt stadgarna ska hållas före utgången av februari månad just p.g.a. Pandemin. Vi har haft diskussioner om digitala lösningar men inser att det är inte den optimala lösningen för vår förening. Vi kommer därför göra som så att allting blir oförändrat tillsvidare. Inga höjningar på avgifter för Er medlemmar och samtliga i Styrelsen och arbetsgrupper sitter kvar oförändrat.

Det är preliminärt bokat in den 27 maj till årsmötet och det kommer troligtvis hållas i större lokal än den vi i vanliga fall brukar ha.
Vi kommer givetvis fortlöpande hålla Er informerade om ändringar i klubbens ärenden. Och fram tills vi kan köra igång klubbkvällar, fisketurer och andra evenemang så får vi bara hålla andan. Nästan bokstavligen…

Men fördelen med vår hobby är att den sker utomhus och att vi faktiskt ändå i stort kan bedriva den trots rådande läge. Och fram tills vi hörs och ses så önskar Er ett fantastiskt fiskeår 2021!

 

Med vänlig hälsning

Thomas
v.ordf. i KSFF