Nytt försök med att flytta bryggor

Hjälp efterlyses!

Hejsan alla!

Nu vet vi att dem flesta har gått på semester och att Era fruar planerat in minutiöst nästan varenda dag vad Ni ska göra. MEN skulle du vilja komma bort en liten stund och göra något annorlunda så ska vi nu göra ett nytt försök med våra förrymda bryggor.
Onsdagen den 20/7 har vi tänkt göra en liten insats uppe i Forsmölledammen. Vi har som dem flesta vet några bryggor på vift och ska försöka få tillbaka dem till sin ursprungsplats. Så vi skulle behöva hjälp av några arbetsvilliga gubbar eller gummor till att flytta dessa och angöra dem på rätt plats. Allt detta för att Ni själva ska ha möjligheten att kunna fiska i dammen.

Vi träffas vid klubblokalen klockan 8.00 på Åbygatan 3a och samlar ihop de redskap som kan behövas. Och sen vidare färd upp till dammen. Vi ska även ha med båten men den kommer Torsten att köra direkt upp till Forsmöllan för att slippa krångla med den inne i stan. Så dem som bor nära dammen kan även köra direkt dit och hjälpa Torsten med båten. Strax efter lunch så grillar vi något gott och ljuger lite för varandra. Medtag oömma kläder, verktyg har klubben.

Är du intresserad (eller har frågor) så hör gärna av dig så vi vet hur många vi blir, då vi har lite svårt att klara detta själv.
Thomas: 070-476 64 08
Torsten: 070-557 66 96

 

Här ligger dem två bryggorna
Fiskaren på bilden har inget med bryggan att göra 🙂