Hugget & klart

Hejsan!
På vår sen länge planerade arbetsdag i åarna var det i princip som vanligt samma 6 goa gubbar som ställde upp. Tack för all Er insats! MEN var är alla Ni andra i dagens datum närmare 250 medlemmar? Ni syns inte på medlemskvällar? Ni syns inte på någon arbetsdag som faktiskt är väldans roligt oavsett vad alla tror? Ni måste vara och fiska…

Denna gången var vi i alla fall längs Bäljaneå och gjorde två rejäla insatser under ledning av Mikael. Det blev vid Gröna Bron nedanför Älvdalens camping och ytterligare ett ställe nerströms som jag inte har någon närmare beskrivning på.
Gröna Bron
I full färd med att ta bort något som liknar en Bäverdamm

Thomas & Jan i badet
Thomas & Jan i badkaret

Efter vidare diskussioner om vi skulle fortsätta längre ner där vi var eller ta oss vidare till Pumphuset nedan för Åbyvallen så blev det till sist så att vi stannade kvar i området. För en 100 meter längre ner så hittade vi ytterligare ett träd som låg i vägen. Detta hade dock legat ett tag och blivit överslammat (finns det ordet i SAOL?) och krävdes lite hjälp av en pickup som vi av en händelse råkade ha med oss. Ibland får man ha tur.

Träd nummer 2
Längre ner hittade vi detta träd. Thomas i vattnet och Björn, Claes och Jan på land. Schysst arbetsfördelning. 🙂

Veckans badpojke
Veckans badpojke!
Och JA, jag har BÅDE vadarbyxor och sågbyxor. Otroligt sexigt, trendigt och bekvämt att gå i. Eller?

Paus i bregottfabriken
Paus i Bregottfabriken? Lite rast måste man ha

Hela gänget tar en välbehövlig paus. Från vänster: Mikael, Jan, Claes, Thomas, Torsten och Björn bakom kameran.
Sedan avslutade vi med lunch på ett kantigt gatukök. Efter ett sådant krafttag så slukar man en 200grammare med oljedränkt potatis på en halvmiss och mår BRA efteråt. Tusen tack Ni gubbar som alltid ställer upp!

// Thomas & Mikael