Ett nytt fiskeår står för dörren

God fortsättning på det nya året!

Alla skall nu ha fått sina inbetalningskort för medlemsavgift 2017 i brevlådan. Och dem som inte har fått kan hämta den här:
>>>Medlem 2017<<<

Vi har givetvis redan fått in en hel del inbetalningar av er medlemmar och det tackar vi hjärtligt för. MEN vi får fortfarande in inbetalningar där personen inte skrivit namn eller adress, eller i värsta fall inte någonting. Då vet vi inte vart vi ska skicka medlemskortet eller till vem? Vet ni med er att ni kanske missat det så hör av er till Kristian på 070-665 39 27.

Nu stundar det nya fisketider inför 2017 i våra farvatten. Mycket är på gång på både gott och ont. Det som bland annat har varit mycket på tapeten är dem nya fiskeregler på havet som EU har satt och som började gälla fr.o.m. 1 januari.
Läs mer här:

>>>EU’s nya direktiv<<<

Vi följer även arbetet med en framtida rivning av kraftverken längs Rönneå och vad det kan komma att innebära för vårt fiskevatten. Vi hoppas givetvis på det positiva och att det blir verklighet inom snar framtid.
Läs mer här:
>>>Kraftverken i Rönneå<<<

Och sist men inte minst så fortskrider arbetet med saneringen av gamla Läderfabriken vid Bäljaneå. Det kommer bli när det är färdigt ett nytt Natur och Strövområde längs med ån. Vi ser fram emot detta.
Läs mer här:
>>>Gamla Läderfabriken vid Bäljaneå<<<

 // Med vänlig hälsning KSF:s Styrelse